Kérdés:
Megakadályozza, hogy a szemüveg sálat használjon
mkingsbu
2016-01-07 20:03:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Télen sál, símaszk vagy nyakmelegítő viselése az orr felett segít melegen tartani! A probléma az, hogy ha szemüveget visel, akkor a kilégzés pillanatában az a nedvesség úgy tűnik, hogy minden a lencséjére kerül, megszüntetve a látás képességét. takarás közben, hogy melegen maradjon?

Három válaszokat:
Coder-guy
2016-01-07 20:33:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nem tudom, hogy sál viselése esetén is működni fog-e, de a szemüvegemen a Rain-X-et használom, hogy segítsek a hőmérséklet közötti elmozdulásban, hogy megkönnyítsem a párát.

Motorkerékpárosként havonta kb. Havonta egyszer megtöröltem a szemellenzőm belső oldalát egy kis mosószerrel. Néhány búvár a maszkjaiba köp egy merülés előtt, amely működik, de nem tart olyan jól.
Van ötlet, hogy a Rain-X biztonságosan használható-e olyan közel a szeméhez?
Évente csak néhányszor alkalmazom, de nem vettem észre problémát ... De azt gondolom, hogy ez potenciálisan egy ilyen "Az eredményei változhatnak" egyike lehet ...
planetregin
2016-01-11 21:59:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Próbáljon meg néhány mozdulattal / habarással fehérrúd szappant minden poháron, és puhítsa meg, amíg megtisztul. Nagyon jó eredményeket fog hozni. Hideg időben nem lehet teljesen eltávolítani a ködösödést a fizika törvénye miatt, de ez nagyszerű munkát végez, és az egyik jobb lehetőség, valamint olcsó.

Ne használja az erősen illatos ill. színes szappanok, amelyek kontraproduktívak lesznek. Valami olyasmi, mint a fehér Johnson babaszappan, jól működhet.

Tyler Durden
2016-01-12 04:25:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Barracuda párátlanító

Vannak más hasonló termékek is.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...