Kérdés:
A készülékek hungarocell elleni védelmének helyettesítője
vladiz
2015-02-16 00:30:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mi helyettesítheti a hungarocell védelmet azoknál a készülékeknél, amelyeket valaki szeretne szállítani, de már elvesztette az eredeti hungarocell védelmet?

Gyakran valami újdonsággal járunk el, és ezt követően dobjuk ki a csomagolóanyagot, de egy idő után el kell szállítanunk a készüléket valahova, és meg kell védenünk a szállítás közbeni esetleges sérülésektől. Új, megfelelő méretű kartondoboz könnyen beszerezhető, de mi helyettesítheti az eredeti hungarocellet.

Négy válaszokat:
Mooseman
2015-02-16 01:44:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erre a célra mozgó takarókat árulnak, de tárgyakat régi fürdőlepedőkbe csomagoltam. Jól működik, hogy szorosan illeszkedjen a tárgyak és a doboz belseje közé.

DrMoishe Pippik
2015-02-16 00:38:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nagyméretű készülékekhez párnázott szőnyegeket használnak a kereskedők, és a frottír törülköző valószínűleg ugyanezt a célt szolgálhatja a kicsik számára is (és a konyhában is hasznos lenne).

subjectivist
2015-02-16 01:55:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Javaslom a habszivacs szigetelését. Tegyen műanyagot a készülékre, hogy a hab ne tapadjon meg. Helyezze a készüléket a dobozba. Permetezze be a habot a készülék körül. Csak a sarkokat kell kitölteni, és lehet, hogy félúton meg kell tenni. A habszigetelés nagyon masszív, olcsó, elérhető és eredeti csomagolást imitál.

Ha többet szeretne megtudni, keressen a Google-on a "porlasztó habszigetelés csomagoláshoz" kifejezésre. Nem fogok beilleszteni itt található webhelyekről, mert rengeteg információ áll rendelkezésre.

Ismael Miguel
2015-02-16 05:05:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nem tudom, hogy ezt korábban nem említették, de használhat 'anti-stressz anyagot' vagy 'buborékfóliát' (amelyiket inkább hívja).

Van ' különböző méretű és ellenállású levegő zsebei.

Könnyen beszerezhető és meglehetősen olcsó (0,80 € / m2, Portugáliában).

Miután elvégezte a kívánt mozgást, feloldhatja vele a hatalmas stresszt!

Szerencsére a Wikipédiának van egy cikke erről.

Csak arra kell ügyelnie, hogy elegendőt kapjon a hurkoláshoz 3-4 alkalommal.


Ha az eredeti dobozt akarja használni, megteheti!

Csak hurkolja azt kevesebbszer, és be van állítva!

Ha akarod, teljesen figyelmen kívül hagyhatod a dobozt, és odaadhatod a gyerekeknek vagy a háziállatoknak játszani.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...