Kérdés:
Mi a legjobb módszer a törött üveg tisztítására?
The Idiot Gamer
2014-12-10 08:52:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amikor a telefonért nyúltam, véletlenül egy poharat vertem a padlóra (a padló kemény felület). Megpróbáltam porszívózni, összeszedni az egyes darabokat, sőt papírtörlővel is. Hogyan tisztítsam meg? Nem akarom, hogy a lábam elszúrja!

Kemény felületen vagy szőnyegen van?
-1
Definiálja a "legjobb" -t, kérem .... a leggyorsabbat, a leghatékonyabbat keresi, a legkevesebb darabot hagyja maga után stb ...? -1, amíg ez nincs meghatározva; különben a kérdés "nem világos" (a DV gomb fölé viszi az egérmutatót)
Hat válaszokat:
William the Pleaser
2014-12-10 09:00:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Először tegyen fel cipőt. És kapcsolja be az összes lámpát. Sok fényre lesz szüksége. Vegyen fel mindent, ami az útjába kerülhet, és helyezze át más helyre: székeket, könyveket, kutyákat stb.

Ezután vegye fel a nagy darabokat. A "nagy" alatt azt értem, hogy "elég nagy, hogy meg tudja fogni őket anélkül, hogy hozzáérne a törött élekhez".

Ezután söprés. Használjon jó seprűt, tollas sörtéjű, és lassan dolgozzon. Hajtsa végre az apró darabokat repedésekből és olyan bútorok alól, amelyeket nem tudott elmozdítani.

Ezután porszívózzon. Ne használjon seprőt; használjon olyan gépet, amelynek nyújtható tömlője van, amely végigvezethető a seprű által elmulasztott területeken.

Ne feledje, hogy az összetört üvegdarabok hosszú utat repülhetnek; ne felejtsd el kibővíteni azt a területet, amelyen dolgozol, hogy belefoglalja mindazokat, amelyeket esetleg eltaláltak.

Ha minden más nem sikerül ... Már évek óta egy üvegdarab van beágyazva a lábamba Most; hozzászoksz.

Azonban elmehet orvoshoz, hogy kivegye azt az üveget a lábából, vagy bárhol máshol a testén, amelybe belépett.

Jimmy Hoffa
2014-12-10 11:44:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az üveg felszedésének trükkje a víz.

Kövesse az észszerű megközelítést, miszerint sok fény, cipő van, ne viselje cipőjét az érintett területen kívül, hogy elkerülje az üveg nyomkövetését stb., de trükk:

Törölköző vagy papírtörölköző vízben, hogy minden apróbb legyen, mint az ujjaival könnyen megfogható darabok. A kis darabok szükség esetén nedves papírtörülközőkhöz vagy normál törülközőkhöz tapadnak (ne javasoljon törlőkendőt, mert később el akarja dobni). Azt is bátorítom, hogy az összes törött üveget tegye bármilyen kartondobozba, amelyet elhelyez, és így ártalmatlaníthatja, mivel ez sokkal jobb módja annak, hogy ne vágja el magát a táskák ellen (vegye ki a gabonapelyhet a dobozból, és használja fel azt fektetve bármelyik doboz jobb, mint egy törött üveg tárolására szolgáló zacskó)

Adi Bradfield
2014-12-10 09:04:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha a vákuum nem elégséges, amint azt a kérdésed kifejezte, feltételezem, hogy ez csak az igazán kis üvegdarabok, amelyeket nem tudsz felvenni?

Próbáljon meg valami enyhén ragasztót használni, például ragasztószalagot vagy post-it jegyzeteket, hogy felvegye ezeket az apró szilánkokat. Ez a szőnyegen nem fog nagyszerűen működni, kemény munkáknál azonban remekül működik

ThymeHog
2015-03-01 09:48:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Ha bízik a látásában, kapcsolja be a világítást a szoba egyik végén, de győződjön meg róla, hogy nincs világítás mögöttünk.

  • Az előtted lévő fény visszatükröződik az üvegről a szemedbe, megkönnyítve a látást. A mögötted lévő fény kikapcsolt állapotában nincs árnyék, amely zavarhatja az üveg megtekintését.

  • A nedves papírtörölköző a legjobb módszer az üveg összegyűjtésére. Nem kell csöpögnie, csak nedvesen.

  • Ezután hagyjon némi helyet magának és annak a helynek, ahol az üveg eltört, hogy ne térdeljen szilánkra. Térjen le a kezeire és térdére (a nedves papírtörlővel elérhető közelségben), mozgassa fejét a padló közelében, és mozogjon előre-hátra, miközben üvegszilánkok után kutat.

  • Ezután lassan húzza a törülköző nedves részét a padlón, ahol az üveg van. Fel kell vennie, de haladjon pár különböző irányba, csak hogy biztos legyen benne.

  • Csak azért, hogy megbizonyosodjon róla, hogy mindent megkapott, tegye meg újra egy másik szögből.

  • Táncolj!

Andrew McAvoy
2018-04-04 10:48:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tudom, hogy nem mindenki fér hozzá, de egy garázsüzlet csodákat tesz. csak lassan kell dolgoznia, és nagyon vigyáznia kell arra, hogy valóban lefedje az egész érintett területet. Lehet, hogy a normál vákuum nem működik olyan jól, de az a nagyobb teljesítményű szívóerő, amelyet a shop-vac megkapott, a legkisebb szilánkot úgy szedi fel, mintha semmi sem lenne.

user13561
2016-04-24 06:22:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Használjon félbevágott burgonyát vagy egy szelet kenyeret. Úgy működnek, mint a szivacsok!

Nem hiszem, hogy ez nagyon hatékony lenne a nagy üvegdarabok felszedésében ...


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...