Kérdés:
Hogyan tartsa melegen a kezét, miközben szabadban biciklizik, anélkül, hogy terjedelmes kesztyűt használna
Scorch91
2015-10-14 18:36:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Németországban élek, és mivel Ned Stark soha nem unta meg azt, hogy: jön a tél. Reggel biciklizek a munkahelyemre, este pedig haza. Mostanáig kerékpáros kesztyűmnek sikerül megakadályoznia a kezem megfagyását.

Inkább kerülöm a terjedelmes kesztyű viselését, amely megakadályozza, hogy például a nadrág zsebéből elkapjam a kulcsomat.

A hőmegőrzés szempontjából eszembe jutottak a további, levegővel töltött rétegek, amelyek megakadályozzák az italok túl gyors felmelegedését vagy lehűlését. Vajon a kerékpáros kesztyűm alatti konyhai kesztyű hasonló hatást produkálhat?

Vannak más javaslatok?

A kesztyű alatt viselhet egy sebészeti kesztyűt. A levegő nem keringhet a kezei körül, és a test hője nem menekülhet el annyira. Izzadt kezekkel fogsz végezni
Vagy ahogy azt egy konyhai kesztyű javasolta
Mit szólnál fűtött kesztyűhöz? Általában USB-elemre van szükségük, és a vezetékek nem ismertek erősségükről és állóképességükről.
Kettő válaszokat:
Travelling Man
2015-10-14 19:13:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kipróbálhatja a "pogies" használatát. Ezek olyan ujjak, amelyek a kormányhoz vannak rögzítve, lehetővé téve a kezek könnyű be- és kihúzását. A kismamacskák lehetővé teszik, hogy mezítelenül menjen, amikor általában kesztyűre lenne szüksége, és könnyű kesztyűben járjon, amikor általában nehéz kesztyűre lenne szüksége.

bicycle pogies

holroy
2015-10-14 19:17:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Két variáció ugyanazon elképzelésen keresztül, vagyis a kerékpár fogantyúinak takarása.

Építsen légterelőt a kerékpár fogantyúira

Ha kicsit ügyes, légterelőket építhet a kerékpár kormánya köré, amelyek elterelik a hideg levegőt a kezéből. Ez viszont azt jelentené, hogy a szokásos kerékpáros kesztyűt sokkal hosszabb ideig használhatja, mivel a kezek nincsenek közvetlenül a kormánya körül áramló hideg turbulens levegőben.

Használjon kajak-ujjatlan kesztyűt

Télen, amikor a tengeren eveztem, ezeket használtam, és nagyon megnyugtatnak. Előre látom, hogy ezeket a kesztyűket a kerékpár kormánya körül is használhatja. Ha elég nagy párot használ, hagyja a kesztyűt a kerékpáron, majd egyszerűen helyezze be a kesztyűs kezét a kesztyűbe, amikor biciklizni akar.

Frissítés: Itt van egy cikk, amely a kajak-kesztyűhöz hasonló, a kerékpározáshoz használt kesztyűket sorolja fel.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...