Kérdés:
Hogyan tisztítsuk meg a baseball sapkát?
Mooseman
2015-02-20 11:55:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eldobtam egy baseball sapkát egy sár tócsájában. Félek a mosodába dobni. Hogyan tisztíthatom meg a legjobban?

soha nem volt problémája azzal, hogy a kalap bekerült az alátétbe ..
Amikor egy kalapot dobtam az alátétbe, a számla összetört.
[-1, nem mutat semmilyen kutatási erőfeszítést.] (Https://www.google.com/search?q=how%20to%20clean%20a%20baseball%20hat) Emellett bezárásként megjelölt, a hogyan nem Úgy tűnik, hogy feltörésre van szükség, és nincs szükség a dobozon kívüli megoldások szükségességére. Konstruktívabban [ezek léteznek] (http://www.bedbathandbeyond.com/store/product/perfectcurve-reg-cap-washer/1017230018), és jó néhány évtizede léteznek.
Négy válaszokat:
nicael
2015-02-20 13:46:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha attól tart, hogy csak a mosógépbe téve károsíthatja a sapkáját vagy egyszerűen nincs mosógépe, megtöltheti a mosótálat forró vízzel, és adhat hozzá szappant vagy ... sampont :) Súrolja meg sapka némi ecsettel.

Képek a wikihow-ból:

forrás

forrás

Mosás után távolítsa el a szappant a sapkájából vízzel, és törölközővel vagy ventilátorral szárítsa meg (hatékonyabb). Ha nincs ventilátora, tehet egy kis papírt a kupakba - ez elnyeli a vizet.

Pontosan ezt csinálom rendszeresen az összes kalapommal. Tisztán tartja őket, és nem rombolja le az alakjukat. Az öblítés után ne felejtse el megszáradni a levegőt.
subjectivist
2015-02-20 12:50:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A kupakon nincs olajfolt, ami jó. Javaslom az elektromos mosást tömlővel. Mivel a sapka számláján lévő szövet nem rugalmas, a szennyeződést nem lehet kidolgozni, és a sapka számlájának dörzsölése megalapozhatja a szennyeződést. A forró vízzel végzett erőmosás kimossa a szennyeződést. Adjon hozzá szappant, és öblítse át a szappant a kupak merev részein, majd öblítse le újra, hogy a maradék szappan kijusson. Ha nincs olaj vagy zsír alkatrész, akkor mindegyiknek ki kell jönnie.

Bamboo
2015-02-20 18:55:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az első dolog az, hogy ne nedvesítse meg - hagyja teljesen megszáradni, vegyen egy merev kefét (valami, mint egy zöldségmosó kefe vagy egy merev körömkefe), menjen kifelé a kupakkal, és addig dörzsölje a sarat. a legtöbbjét leszedtük. Ha csak az iszapja van, akkor a legtöbb leválik - a sapkám fekete, ezért csak ezt kell tennem, bár ha mégis kissé „szürkének” tűnik, utána nedves ruhával átdörzsölöm. Ha a tiéd nem fekete, akkor előfordulhat, hogy valami nedveset kell tennie, amint azt egy másik válasz javasolja.

Theodosius Von Richthofen
2015-05-13 18:33:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helyezze a mosogatógép felső állványába. Meggumírozhatja a számlát egy megfelelő üveg vagy tál köré, hogy megtartsa az alakját. Valójában kifejezetten erre a célra még műanyag formákat is forgalmaznak a kalapok számára.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...