Kérdés:
A csótányfertőzés felszámolása
taintedromance
2015-02-13 06:07:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A házamban egy csótányfertőzés alakult ki egy ideje, valószínűleg azért, mert az étel kimaradt, és soha nem készítettek ételt. Az utóbbi néhány hónapban azonban ügyeltem arra, hogy tisztán tartsam a helyet, és még egy hibabombát is használtam (a dolog úgy néz ki, mint a légypermet, de néhány órán át hagyod rajta a házadban), de még mindig ugyanannyi ha nem több csótány most. Nem engedhetem meg magamnak egy irtót. Hogyan találhatom meg és irthatom ki ezt a csótányfertőzést

Egy válasz:
celeriko
2015-02-13 10:32:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Keverj össze egy zacskó virágot, egy doboz cukrot és egy doboz boraxot egy nagy tálban. Fedje le a fertőzött területet, valószínűleg a konyháját, és az összes közeli sík területet, beleértve a padlót is, és ne érintse meg a port legalább 10 napig. Állítson be sok ragasztócsapdát a falakhoz és a sarkokhoz is.

Kezd észrevenni, hogy a torta körbemászik a porban, majd elpusztul. Eszik a cukrot, és egyszerre mérgezik őket a borax. A liszt segít abban, hogy ragaszkodjon hozzájuk. Csak hagyja, hogy ott feküdjenek, ne söpörje őket legalább tíz napig. Tíz nap múlva észre kell venni, hogy a ragasztócsapdák minden méretű csótával vannak megtöltve, és a porban számtalan csecsemő és közepes torta van.

Söpörje össze a port, majd azonnal > szerezzen be néhány doboz tömítést és tömítést minden egyes repedést , amelyet az egész házban talál. Ez hosszú ideig tart, de meg kell tenni, különben csak megfertőzik őket. A tömítés megszáradása után a falak és a padló közötti összes varratot legalább két hétig naponta razzia útján kell rákötni. Amíg tisztán tartja a házát, azaz használat után azonnal mosogat, törölje ki a fürdőszobát, ha zuhany után nedves, ne hagyjon ki ételt soha stb., Akkor jónak kell lennie.

Elnézést kérek az ingyen félkövér szövegért, de ez hihetetlenül fontos, huzamosabb ideig háborúztam csótányokkal. Nyertem néhányat és elvesztettem, de lassan kidolgoztam ezt a módszert, és soha nem bukott meg. Tudom, hogy kellemetlenség, főleg a por, és nem érek hozzá, mert ez alapvetően azt jelenti, hogy a terület nem elérhető. Azt javaslom, hogy fedje le az egész konyhát, és vagy két hétig étkezzen, vagy legyen egy nagyon vékony útja a mikrohullámú sütő vagy a hűtőszekrény felé, amellyel utazhat.

Néhány megjegyzés:

  • A rókák szeretik a vizet. Szeretik. Soha ne hagyjon semmi nedveset
  • A rókák aprók. Alapvetően bármilyen repedésen át tudnak menni
  • A rókák rajban vannak. Híresek arról, hogy hihetetlenül kitartóak, mert olyan gyorsan szaporodnak és rajzolnak
  • A rókák elterjedtek. Valószínű, hogy ha fertőzött vagy, akkor a szomszédaid is, javaslom, hogy beszélj velük, hogy többet megtudj a helyzetről.
  • A kucsoknak meg kell halniuk. Ha valaha is látna ilyet a folyamat után, azonnal meg kell ölni, lehetőleg rajtaütéssel, ha bármilyen más róták vannak körül

Sok szerencsét bud

Ha háziállata van, és nem engedheti meg magának a professzionális segítséget, ez még mindig jó tanácsnak tűnik, de akkor meg kell engednie, hogy kedvencét barátainál vagy kennelében tartózkodjon a takarítás alatt, hogy ne kockáztassa meg kedvencét.
A Borax NEM ajánlott, ha háziállata vagy kisgyermeke van a közelben. Tartsa a bóraxot a lehető legkevesebb hozzáférhetőséggel, hogy megakadályozza az anyag nyomon követését, hordozását vagy elszállítását otthonának nem szennyezett területein. Még mindig meg kell találnia a módját annak hatékony megtisztítására az irtás után. Ne használjon például porszívót. Olvassa el az utasításokat és a figyelmeztetéseket, mielőtt hazahozna egy edényt ilyen cuccból, mivel nem szabad véletlenül eldobnia a felesleget.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...