Kérdés:
A foltok eltávolítása a farmerről
The Man
2017-04-28 01:20:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Most kaptam vissza a fekete farmer farmert a mosodából, és sajnos úgy tűnik, hogy fehér foltok keletkeztek rajta. Megpróbáltam sima vízzel kimosni őket, de úgy tűnik, hogy ez nem működik. Van-e más módszer a fehér foltok eltávolítására a farmerről? Előre köszönöm

Biztos, hogy valóban foltos vagy fehérített? A feketén fehérnek valami szilárdan fehérnek kell lennie, például fogkrémnek (amely természetesen könnyen leválna) vagy festéknek ... ami nem.
Úgy találom, hogy ha fekete farmert mosok jobbra-kifelé, fehér csíkokat kapnak, ahol a gép koptatta a felületet. A farmert mindig rossz oldalról kifelé mossa. Különben is, ha ez a helyzet, akkor fessük újra feketére. Csodákat tesz.
Kettő válaszokat:
user21507
2017-07-16 11:44:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A fogkrém foltokat okoz a ruhákban, mert titán-dioxidot tartalmaz. Csak akkor kerülhet ki, ha van mosószer.

A legjobb eredmény elérése érdekében tisztítsa meg hígított mosószerrel és ruhával. Mielőtt szárítóba helyezné a ruhadarabot, győződjön meg róla, hogy a folt elfogyott, mert a magas hőmérséklet „foltokat állíthat”

A kérdés nem említi a fogkrémet.
Krishnanshu Gupta
2017-04-30 07:40:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Keverje össze a vizet és egy teáskanál sót. Mártson rongyot a keverékbe. Dörzsölje a farmer foltját a szőnyeggel, amíg a folt el nem tűnik. Hagyja a farmert fél órán át száradni. Teljes.

"A víz egyesítése egy teáskanál sóval" nem jelent semmit, ha a víz mennyisége nincs megadva.
Javasolnék egy csésze vizet
Ezt az @TheMan munkát végezte


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...