Kérdés:
Hogyan lehet légmentesen lezárni a tartályokat?
SaturnsEye
2015-03-27 19:26:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Szeretnék néhány olcsó kanna-t vásárolni a konyhámba, például ezt.

enter image description here

Nem biztos, hogy van-e ennek gumitömítés a fedélben, hogy légzáró legyen, ezért arra gondoltam, hogy van-e egyszerű módszer erre, hátha nem így van?

Láttam néhány réz kannát, amelyek a fürdőszobákban, és nincs bennük gumi / parafa tömítés, ezért tudnom kellene, hogyan tehetem meg magam.

Négy válaszokat:
Mooseman
2015-03-27 22:10:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helyezzen egy műanyag csomagolást a tartály fölé, mielőtt a fedelet ráhelyezné. Ez találkozik a gumi és a tartály között a légzárás biztosítása érdekében.

A probléma az, hogy nem vagyok biztos abban, hogy van-e egyáltalán gumitömítés, ezért szeretném tudni, hogy van-e mód a saját tömítésem felhelyezésére
@SaturnsEye A több rétegű műanyag burkolat továbbra is működni fog.
BrettFromLA
2015-03-27 23:28:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha elsősorban ezek a tartályok vonzanak, mert szépek, akkor Ziploc táskákba teheti a dolgokat, és a táskákat a tartályokba helyezheti. (Csakúgy, mint a reggeli müzli: általában légmentesebb műanyag zacskóban van, egy szilárdabb, dekoratív dobozban.)

Hasonló megközelítés, amelyet nem annyira szeretek, kisebb hermetikus edények vásárlása, amelyek illeszkedjen a dekoratív sárgaréz dobozokba, és tárolja a tartalmat a kisebb tartályokban, amelyek aztán a sárgaréz tartályokban vannak.

holroy
2015-03-28 16:56:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Megértem a kérdését, hogy lehet-e egy tetszőleges réztartályt levegőnek módosítani. Ez egy meglehetősen nagy kérdés ...

Attól függően, hogy milyen képességei vannak, és milyen szépnek akarja kinézni, azt mondanám: Igen, bizonyos mértékig és bizonyos fokig légzáró .

Számomra a legegyszerűbb és legszebb módszer az lenne, ha a tartály fedelét vagy tetejét valamilyen szalaggal vagy gumival bélelnék, ha azok túl szélesek.

Ha rugalmas bélésanyagot használ, az meglehetősen légzáró lesz, és még jobban megkapja, ha egy másik válasz műanyag borítóhegyét használja.

Carole Robinson
2015-05-23 08:42:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Próbáljon megtalálni a fedél átmérőjéhez illeszkedő O-gyűrűt. Ezután csak csúsztassa a fedél ajkára, arra a területre, amely a doboz belsejébe illik. Ezután nyomja le. Ennek meg kellene pecsételnie.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...