Kérdés:
Hogyan kell feliratozni a zoknit
Vicky
2015-07-28 14:36:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Néha fel kell tüntetnem a zoknit: a) megkülönböztetni a különböző családtagokhoz tartozó hasonló zoknikat (ebben az esetben egy színes jel jól működik), vagy b) visszaadni képes az elveszett vagyont (ebben az esetben a teljes nevet vagy kezdőbetűknek jelen kell lenniük).

Sima fehér vagy világos színű zokni esetén a nevet / kezdőbetűket írhatom a talpakra, vagy egy színes pontot tehetek oda állandó jelölővel.

Hogyan címkézhetem hasonlóan a nagyon sötét színű vagy fekete zoknikat, ahol nem jelenik meg marker? Vannak nyomtatott névcímkéim, de egy ilyen varrás minden zokniba teljes túlzásnak tűnik.

öt válaszokat:
holroy
2015-07-28 19:35:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ez még mindig némi munka lenne, de talán egy színes cérna varrása, csak néhány öltés varázsolhatja a trükköt. Ennek további előnye lenne, ha mosáskor nem fakulna el.

És megadhatja minden családtagnak a saját színét (vagy esetleg kettőt; egyet világos színű zoknit és egyet sötét színű zoknit).

Ezt teszem annak érdekében, hogy megkülönböztessem a férj zoknit a fia zoknitól, mivel számomra azonosnak tűnnek, de nekem nem. Mindig meg tudják mondani, ha rosszat kapnak.
Bamboo
2015-07-28 18:23:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Szerezzen fehér állandó jelölőt - Sharpie fehér színű, közepes csúcsú párot készít, egyik finom pontot, egy közepes vagy Pentel Pilot Super Color fehér színű. A link az Egyesült Királyságbeli Amazonra vonatkozik, de a tollat ​​mutatja ...

http://www.amazon.co.uk/Pilot-Super-Colour-Medium-Marker/dp/B000OZLKW8 / ref = pd_bxgy_229_img_y

Megpróbáltam egy Sharpie-t használni, és bár egy ideig működni fog, tisztában kell lennünk azzal, hogy végül kimosódik.
Tudom - végül minden kimosódik ...
Tot Zam
2015-07-29 09:28:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Próbálja ki a vasalható címkéket. Ezek hasonlítanak a nyomtatott címkékhez, csak a töredék időbe telik a címkére vasalni, mint a címkét varrni!

Socks

Sokan úgy érzik, hogy a címkékre varrva tartósabb, mégis, ha megfelelő hőmérsékletű vasalót használ, és a vasalót megfelelő ideig tartja a ruhán, a címke hátulján található "ragasztó" megfelelően tapad a ruhát, és rájön, hogy még sokáig ott marad.

Ez a link útmutatást ad és elmagyarázza az ilyen címkék használatát.

Hogyan állíthatná meg a ragasztó beszivárgását a zoknin keresztül a másik oldalra?
@Vicky Ezeket a címkéket kifejezetten a ruhák vasalására tervezték. A ragasztó szó zárójelben található, mivel nem igazi ragasztó. A hő miatt a címke hátulja eléggé megolvad ahhoz, hogy tapadjon a zoknira.
@Vicky A válaszomhoz adtam egy linket, amely útmutatást ad az ilyen címkék használatához.
BrettFromLA
2015-07-28 20:58:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egy fehérítő toll működhet, bár a fehérítő hajlamos lenne "vérezni" (kanóc). Valószínűleg nem tudna nagyon világosan írni, ha egyáltalán. Egy pont vagy "X" lehet az egyetlen rajz, amelyet elkészíthet

Szem előtt kell tartanom ezt a terméket, lehet, hogy valami divatos dolgot lehet vele csinálni.
M.Mat
2017-02-20 14:22:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Miután levette a zoknit, rögzítse őket. Egy kis tartály biztonsági csapokat tartok a gát mellett. Megszünteti az "egy zokni szindrómát" is. Sokkal kevesebb erőfeszítés és költség, mint a címkézés, jelölés stb.

A problémám nem az, hogy pár zokni elválik egymástól. Ez megkülönbözteti az egyik pár zoknit a másiktól, vagy meghatározza egy pár zokni jogos tulajdonosát.
Igen, megvan. A zoknitok lesznek összefűzve. Így nem tévednek el, és nem keverik össze más zoknikkal.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...