Kérdés:
Hogyan lehet gyorsan felmelegíteni a WC-ülést
MrPhooky
2015-03-14 17:42:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Télen a porcelán WC-ülések rendkívül hidegek lehetnek, és csak kellemetlenül ülniük abban az esetben, ha „ostoba” hívások szólnak.

Van-e egy gyors módja a WC-ülés, hogy kényelmesebb legyen rajta ülni?

Csak menjen gyorsan, amikor valaki befejezi a dolgát, annak még melegnek kell lennie. Ennek különösen a női WC-kben kell működnie.
@kenorb Mindig is azon a véleményen voltam, hogy a hideg WC-ülésnél rosszabb dolgok egyike még meleg;)
Nagyon közel kerüljön és lélegezzen rá, mint amikor megpróbálja bepárásítani az ablakot.
Nem hack, hanem olcsó megoldás: Vegyél egy fa ülést. A fa ülések az elején nem érzik annyira hidegnek, és felületük szinte azonnal felmelegszik, amikor leülsz. A drága (nem könnyű) megoldás egy fűthető ülés, de nagyjából 250 dollárnál kezdődnek.
Fart rajta? .....Nem? : P
Tizenkét válaszokat:
Joachin Joseph
2015-03-14 21:40:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Feltételezem, hogy a WC-ülés bemelegítése és hőszigetelése is ugyanolyan kényelmet nyújt.

1. Zokni

Helyezzen zoknit a WC-ülés mindkét oldalára. Ez megakadályozza a fenék közvetlen érintkezését a WC-üléssel, de bizonyos kockázatokkal jár, mivel a zoknik csírákat kaphatnak, ezért mindenképpen mosson utána.

2. WC-papír

Hajtsa háromszor vagy négyszer a WC-papírt, és helyezze az ülés egyik oldalára, ügyelve arra, hogy az ovális ülés egyik oldalát eltakarja. Tegye ugyanezt a másik oldalon is.

3. Dörzsölje szalvétával

Dörzsölje az ülést törölközőszalvétával, amíg az a megfelelő szintre nem melegszik.

4. Mesterséges ülés ruhából

Varrjon egy ülés alakú anyagot vékony réteg szigetelőanyaggal. Legyen ebből néhány készlet. Cserélje ki naponta.

Bowen
2015-03-21 01:59:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Néhány másodpercig ülök rajta nadrággal. Ez elegendő hőátadást tesz lehetővé, hogy felmelegedjen, de nem annyira, hogy elviselhetetlen.

Hobbes
2016-03-24 15:27:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A porcelán toalett hidegnek érzi magát, mert a porcelán jól átadja a hőt. Vásárolhat műanyag vagy fa WC-üléseket: ez egy gyűrű, amelyet a WC tetejére helyeznek, és csuklón keresztül rögzítenek a WC-hez.
A műanyag és a fa nem adja át a hőt, mivel könnyen, mint a porcelán, így nem fáznak annyira.

szerette a fa WC-üléseimet, azok is jól néznek ki.
Mai Nguyen
2016-11-09 16:17:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Csak kb. 1/4 "vastag habot használjon a készülékekből, vágjon ki egy alakot a WC-ülésére. Minden használat után vegye le és tegye le.

enter image description here

Milyen könnyen lehet ezt mosni? Úgy tűnik, egy idő után kissé megnövekedhet.
Doug Watkins
2015-03-14 20:19:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha ülése előtt van egy perc szabadideje, próbáljon rajta használni egy hajszárítót, más néven hajszárítót. Ennek nagyon jól kell működnie, de csak akkor, ha nem táncolsz, ha visszatartod.

Megelőzési módszer, és nem igazán hackelés, vagy fűtött ülés megvásárlása, vagy olyan párnázott ülések megvásárlása, amelyek még mindig hideg lesz, de sokkal gyorsabban kell felmelegednie.

NutBuster69
2016-01-04 22:02:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Áztassa be a WC-papírt forró vízzel. Dörzsölje meg a WC-papírt az ülés gyűrűjén, és nyomja ki a vizet. Ezután szárítsa meg a WC-ülést. A WC-ülés most meleg.

holroy
2015-03-14 19:33:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Három meglehetősen egyszerű módszer, amelyet használhatna a hideg ülésre történő ültetés előtt / helyett:

  1. Előmelegítse a WC-ülést úgy, hogy egy ideig dörzsöli a gyűrűt. a kezed
  2. Tegyen némi szigetelést , például takarja le a gyűrűt WC-papírral
  3. Kerülje a rajta ülést , guggoljon rajta mint egyes kultúrákban
David
2018-02-13 20:49:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vettem egy fűtőbetétet, amelyet már nem használtunk. Az egyik hosszú fajta, és nem a rövid fűtőbetétek. A WC fedele köré kötöttem úgy, hogy a betét nagy része a WC ülése felé nézett. A fűtőbetét mindkét végén két heveder van, ezért összekötöttem őket a fedél hátulján (tetején).

Most mindenkinek le kell zárnia a fedelet, a felhasználó nemétől függetlenül. Dugtam a mosogató kimenetéhez (a standard kimenetet is kicseréltem GFI-vel). A hővezérlést csak egy kicsit a legalacsonyabb beállítás előtt állítottam be. Más szavakkal, amikor a legalacsonyabb fokozaton volt (az egyik), akkor túl meleg volt (mint a meleg), ezért inkább forgattam a tárcsát a kikapcsolt helyzet felé, oda, ahol éppen „be van kapcsolva”. Tökéletes!!.

A kiskutyát többnyire a nap 24 órájában hagyom, mert soha nem tudhatod, mikor kell menned. A nők imádják, én pedig ülök, függetlenül a WC használatának céljától. Rég elmúltak azok a napok, amikor csak azért kellett állni, hogy megfeleljen a társadalmi elvárásoknak. A hozzáadott plusz nem több, mint a megtisztítás.

Eric1975
2018-02-18 22:05:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nagyon olcsó és hatékony módszer, amelyet a hegyekben éltem, teniszlabda használata. Tartsa a teniszlabdát a WC mellett, és mielőtt leülne, erőteljesen vezesse végig a labdát az ülésen. Nyomja le erősen, mert a felmelegedés kulcsa a súrlódásból származó hő létrehozása. A gyakorlással körülbelül tíz másodperc alatt szép és pirítós lehet az ülés.

Rajnikant Sharma
2015-03-21 14:07:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Forrott vízzel szoktuk mosni, hogy melegen tartsuk a téli szezonban.

Rod Farva
2016-03-24 15:07:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A hátsó vízvezetéket mindig a melegvízvezetékre kapcsolom. ha nincs ilyen rugalmas zsinórnál, és menjen be az alagsorba, kapcsolja át

Sharon Ream
2017-03-14 12:39:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Erre a végső megoldás egy elektromos bidé WC-ülés. Higiénikusabb, és miután megmosta a végbélnyílását, csak egy gombnyomással melegítheti a hátát !! Félelmetes és csökkenti a WC-papír használatát, valamint költségeit.

Meg tudja-e oldani a felhasználó ezt a problémát új ülés megvásárlása nélkül? Maga lehet megoldás.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...